Bild från Bageriet FritslaPå allmänhetens begäran - och för att det även faller bagarn själv i smaken - ost & jalapeno rusar upp på standardsortimentet och kommer finnas i Bageriet varje fredag och lördag.
Bild från Bageriet FritslaDenna veckans helgbröd är ett skållat havrebröd, ett riktigt sportbröd med både havregryn och grov råg, saftigt med en ton av honung. Vetemjölet vi använt är ett samsiktat vete som kommer från Vänga Kvarn en liten bit från Borås. Ett samsiktat mjöl innehå
Bild från Bageriet FritslaHär kommer lite matnyttig information inför de kommande dagarnas flaggviftande: På lördag 6 juni har vi reducerade öppettider, kl 8-12. Stänger alltså två timmar tidigare än andra lördagar. Även ett något reducerat sortiment, så vill du vara säker på att
Bild från Bageriet FritslaJag har några kunder som har utvecklat ett begär efter de här frasiga godingarna - mandelcroissanterna. Någon har kommit in i butiken dagen efter att de smakat den och viskat "-Bättre än sex!" Detta har sedan utvecklats vidare och de går nu, åtminstone i
Bild från Bageriet FritslaAnders Bengtsson - en trogen kund i Bageriet får inleda en ny serie här på sidan som jag kallar för "BRÖDVANOR". Här kan man få lite tips på hur brödet från Bageriet kan intas på bästa tänkbara sätt!
Anders alltså:
"Förr blev det ägg, avokado och kaffe t
Bild från Bageriet FritslaFram till kl 14 finns vi på Mor Kerstins torg i Kinna på "Må bra-dagen" och säljer bröd och svarar på dina surdegsfunderingar. Passa på att delta i vår tävling och vinn ett presentkort!
Anmäl bilden
Anmäl bilden
Anmäl bilden
Anmäl bilden
Anmäl bilden
Anmäl bilden
Anmäl bilden
Anmäl bilden
Anmäl bilden
Anmäl bilden