Bild från Bageri PetrusSaffransaffransaffran
Saffransbrioche m fikon, saffranscroissant m russin, saffransbulle med och utan russin, saffransbulle penslad med smör och doppad i socker, saffranschouquette.
Vi bakar med saffran nu!
Imorgon har vi vörtfrallor med julskinka och
Bild från Bageri PetrusPepparkaksdeg och Focaccia.
Nu har vi kört Lennart "farfar" Jakobssons hemliga pepparkaksdeg på bageriet och väntar på att den ska mogna någon vecka. Vårt saffran har legat i konjak en månad och är nu redo. Snart börjar julbaket.
Imorgon bakar vi Foca
Bild från Bageri PetrusHelg!
Som vanligt har vi vårt helgpaket nu på fredag och lördag på Petrus.
Brioche - Fikonmarmelad m konjak och vanilj - Anklever.
Imorgon finns det Fransk löksoppa på bageriet från kl 12.
Anmäl bilden
Anmäl bilden
Anmäl bilden
Anmäl bilden
Anmäl bilden
Anmäl bilden
Anmäl bilden
Anmäl bilden
Anmäl bilden
Anmäl bilden