Bild från Björkhagas CaféKokospannacotta med citrusmarinerade jordgubbar
6 personer
3 gelatinblad
3/4 dl strösocker
3 dl krämig kokosmjölk
3 dl vispgrädde
1 msk pressad citron
lägg gelatinblad i kallt vatten i 5 min.
koka upp socker, kokosmjölk, grädde och citronsaft i en kas
Bild från Björkhagas Caféhär kommer receptet:
200g mandelmjöl
3 msk stevia-strö
3-4 msk vispgrädde
150 g mjukt smör
3 ägg
3 msk kokosmjöl
Mazarinbotten:
häll mandelmjölet och sötning i en matberedare och tillsätt en matsked grädde i taget till lämpligt mandelmassekons
Anmäl bilden
Anmäl bilden
Anmäl bilden
Anmäl bilden
Anmäl bilden
Anmäl bilden
Anmäl bilden
Anmäl bilden
Anmäl bilden
Anmäl bilden