Bild från Lottas Bak och Form - SurdegsbageriMycket bra skrivet om gluten. Och självklart tillsätter jag inget extra gluten i mina bröd, jag använder bara kultursorter från småkvarnar med naturligt gluteninnehåll, gärna svaga sorter.
http://radmansobageri.webblogg.se/mobile/#2015/july/va-faan-ar-gl
Bild från Lottas Bak och Form - SurdegsbageriLeker lite, snart kräftskivetider ju, fast detta blev en krabba. #svedjeråg #lantvete #ekologiskt #surdeg #sourdough #organic #krabbbröd
Bild från Lottas Bak och Form - SurdegsbageriLite rodd efter morgonbaket, silver i 10-huggar SM. Bra med bagarmuskler ibland. #surdeg #tjorn #SM10huggare #rodd #lugnåro
Bild från Lottas Bak och Form - SurdegsbageriStora bröd, mindre bröd, lagom stora bröd - alla på enbart surdeg och helt ekologiska. Gott Drav från Tjörn Ale. #tjorn #tjornale #organic #surdeg #ekologiskt #himlakulattbaka
Bild från Lottas Bak och Form - SurdegsbageriKrabbebröd? Till skaldjurskalaset, går att fås på beställning en dag innan. OBS öppet t o m fredag denna veckan, (lördag stängt för Tjörn Triatlon använder vägen utanför). #krabba #bröd #surdeg #äktavara #ekologiskt #organic
Bild från Lottas Bak och Form - SurdegsbageriTestade baka med det franska mjölet, från resan med Sebastien, typ110, ett finmalet fullkornsvete. Helt ok men totalt annorlunda mot mina andra bröd. #typ110 #organic #ekologiskt #bröd #testingtrsting
Anmäl bilden
Anmäl bilden
Anmäl bilden
Anmäl bilden
Anmäl bilden
Anmäl bilden
Anmäl bilden
Anmäl bilden
Anmäl bilden
Anmäl bilden